Divendres, 11 Març 2011 10:54

Opció Mèdica

Els ulls són probablement la part més important del rostre i el primer en el que ens fixem quan mirem una persona. Però a causa del procés natural d’envelliment, la predisposició genètica o el excés d’exposició solar les nostres parpelles es despengen i apareixen bosses de greix en el cantó intern de la parpella superior i en les parpelles inferiors.

joomplu:21

La pell de la parpella és la més prima que hi ha en el rostre, per això és la primera que mostra els efectes del pas del temps. Opció Mèdica, clíniques especialitzades en cirurgia plàstica, medicina estètica avançada i el tractament de l’obesitat, et presenta els tractaments que ofereixen millors resultats perquè tornis a recuperar la teva mirada.

La Blefaroplàstia o Cirurgia de les parpelles ens permet solucionar aquestes alteracions, fent que perdem l’aspecte cansat i rejovenim la mirada. En la parpella superior, les incisions es situen en les línies de plec naturals, de manera que són ina-preciables una vegada cicatritzades.

"Els centres clínics Opció Mèdica són especialistes
en cirurgia plàstica i estètica"

En la parpella inferior, les incisions es realitzen per sota del naixement de les pestanyes. A través d’aquestes incisions s’elimina l’excedent de pell i múscul i l’excés de teixit gras.
En pacients joves, que solament presenten bosses de greix, les incisions es realitzen a través de la conjuntiva de la parpella inferior, respectant totalment la pell, sense cicatrius visibles.
La intervenció sol tenir una durada d’entre 40 i 120 minuts, segons sigui Blefaroplàstia completa o parcial. L’anestèsia usada habitualment és local, sola o acompanyada d’una lleugera sedació. Posteriorment el pacient pot reincorporar-se a la seva vida laboral als 3-5 dies després de la intervenció, depenent de l’evolució individual de cadascú.
En l’actualitat, gràcies als avenços mèdics en aquest camp, la Blefaroplàstia és una cirurgia senzilla i els seus riscos són molt escassos.

joomplu:22

Rejoveneix la mirada sense cirurgia

Avui els tractaments de medicina estètica ofereixen molt bons resultats i són una opció per a aquelles persones que no desitgen sotmetre’s a una cirurgia. La Toxina Botulínica o Bótox és un dels tractaments més demanats per eliminar les arrugues d’expressió formades per la contracció dels músculs facials, com el contorn ocular o la zona de l’entrecella.
L’efecte del Bótox es produeix en provocar una relaxació temporal dels músculs que originen aquest tipus d’arrugues.
La tècnica consisteix a infiltrar la Toxina Botulínica en els músculs que es volen relaxar per mitjà d’una agulla molt fina. El seu efecte comença a les 48-72 hores, aconseguint el seu màxim efecte una setmana després d’haver-se realitzat el tractament.
La durada dels seus efectes pot variar segons el pacient: entre els 4 i 6 mesos. Les sessions posteriors s’ani-ran espaiant gradualment a causa de la debilitació de la placa motora del múscul tractat.
La Toxina Botulínica, coneguda col·lo quialment com Bòtox, s’utilitza des de fa més de 20 anys i s’ha demostrat que és un tractament segur i eficaç sempre que sigui realitzat per metges especialistes.
En l’actualitat, s’estan estudiant altres indicacions del Bòtox amb resultats esperançadors a nivell de la pell de l’escot, avantbraços, comissures labials, etc.

Sobre Opció Mèdica

Les clíniques Opció Mèdica especialitzades en medicina estètica, cirurgia plàstica i el tractament de l’obesitat neixen a finals de l’any 2009 amb l’objectiu de proporcionar un servei de medicina d’alta qualitat assistencial, segura i experimentada en la qual la relació metge-pacient és l’eix fonamental. Actualment, compten amb tres clíniques situades a Terrassa, Mataró i l’Hospitalet del Llobregat equipades amb la tecnologia més capdavantera del sector i especialment dissenyades per oferir al pacient el màxim confort, efectivitat i seguretat.

Opció Mèdica
c/Lepanto, 13-21
Mataró
T. 902 313 536