Dilluns, 18 Novembre 2013 11:09

Kairós: teràpies complementàries i creixement personal

joomplu:757

Puc descriure a l’Estudio Kairós com un lloc on tens l’oportunitat de cuidar la teva Salut i al mateix temps desenvolupar el teu creixement personal. Per a això combino unes quantes tècniques terapèutiques optimitzant així els tractaments.

En realitat del que es tracta és de posar a l’organisme en condicions de restablir-se per si mateix a través de les variades disciplines que componen la Naturopatia, com són: La Dietètica, Fitoteràpia, Oligoelements, la cromoteràpia, la Gemoteràpia, la Hidroteràpia, i uns altres.

 

Les Teràpies, un valor en alça

joomplu:758

L’Homeopatia és un altre valuós mètode terapèutic que encara que històricament se situa a la fi del segle XVIII amb C.S. Hahnemann, ja tenia la seva aplicació en l’època hipocràtica. Potser per això en els últims anys s’inclou com una assignatura més en els estudis de Naturopatia.
Amb el Quiromassatge, recol·locant vèrtebres, eliminant tensions, resolent bloquejos, etc... s’alleugen dolors físics i càrregues emocionals i aconseguim que la circulació de la sang i de l’energia vital no s’estanquin i flueixin.
Qualsevol tècnica enfocada a alleujar, sanar i restablir la salut és molt valuosa i com cada persona és diferent, unes ressonen millor que unes altres amb cadascun. Esbrinar això des del principi facilita que el restabliment de la salut sigui més ràpid.

Però la meva favorita és “La Teràpia Introspectiva”: Un viatge pel teu propi paisatge interior per afrontar els bloquejos, limitacions, traumes… en definitiva, els conflictes interns. A poc a poc, enfrontant i resolent, com a guerrers de llum, anem reflectint cap a l’exterior la conformació d’un nou ésser, més lliure, segur de si mateix i confiat.
És una teràpia poderosa que et col·loca enfront de tu mateix i la decisió de com vols solucionar el que vas trobant. Es treballen al mateix temps els cossos físic, mental, emocional i espiritual.

Estem travessant temps difícils i les constants preocupacions creen alteracions en el nostre equilibri que a cadascun afectarà en la seva salut de forma diversa. L’eina per transcendir això de forma continuada i innòcua, no vindrà de l’exterior sinó del teu propi interior, des del més profund de l’ésser, on un mateix pot establir noves pautes, nous camins per a un desenvolupament integral del que realment és l’ésser humà.
Us asseguro que quan un connecta amb el més elevat de si mateix, tot allò que suposen barreres, limitacions i conflictes s’empetiteixen i acaben desapareixent.

D’altra banda, les tècniques de Relaxació i Meditació van generant un canvi en la forma d’afrontar el dia a dia veient les coses amb una major perspectiva i claredat, ja que el que ens aporten principalment és equilibri mental i espiritual, calma i pau. També són importants per a la salut, perquè no hem de dividir-nos en parts, sinó veure’ns com una total i absoluta integració de tots els nostres aspectes en constant evolució.

Kairós és també un espai obert a altres professionals per oferir a través d’ells, cursos, tallers, seminaris, xerrades, etc. Està situat en el port de Mataró, en un entorn de calma i tranquil·litat a escassos metres de l’estació de la Renfe. Quan t’apropes aprecies l’agradable energia que emet la proximitat i l’ambient que ens ofereix el mar.

joomplu:759

Rosa María Cortés Quirós
Naturòpata - Homeòpata
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.