Divendres, 08 Novembre 2013 13:22

Fitness Factory, més activitats i horaris que mai

joomplu:732

PISCINA

Sense clor i sense olor

Fitness Factory compta amb la primera piscina del Maresme sense clor, sense olor, que no resseca la pell i que no malmet ni irrita els ulls. Aquesta piscina és una oportunitat única perquè no tinguis excuses a l’hora de nedar-hi o participar de les sessions que s’hi programen.

 

 

joomplu:734

SALA DE FITNESS

Seguiment personalitzat

La sala de fitness del Factory conté tota la maquinària necessària i una zona wellness per a un bon seguiment exhaustiu i personalitzat de manera que el personal t’acompanya en la pràctica esportiva personal per modular l’exercici amb els consells professionals.

joomplu:733

SALA POLIVALENT

Tot tipus de classes

Una sala amb capacitat per fins a 60 persones és un altre dels espais més utilitzats del gimnàs. Cal estar atent a l’horari per veure l’àmplia oferta d’activitats

que s’hi fan i totes les classes dirigides. Aquest trimestre s’amplien els horaris de Pilates i Zumba.

joomplu:735

BOXA

Novetat en femení

La sala d’arts

marcials és especial i específica per a l’entrenament i la pràctica de disciplines com la boxa, el taekwondo, el kick boxing i com a novetat d’aquest any, també la boxa femenina, una disciplina que cada cop compta amb més practicants a casa nostra.

joomplu:736

SALA D’SPINNING

50 biclicletes i pantalla virtual

Una de les joies de la corona del Ftness Factory Club, sense cap mena de dubte, és l’àmplia sala d’spinning amb disponibilitat de 50 bicicletes ideal per a les sessions coordinades pel personal, pensades pels diferents nivells. Com a novetat per a aquestes sessions i classes intenses hi ha una pantalla virtual envolvent que et permet entrar encara més en dinàmica gràcies a l’ambient estimulant en el que imatge i so t’integren. L’spinning és una de les activitats físiques més exteses en la seva pràctica i la sala del Fitness Factory la millor per practicar-lo a Mataró.

 

FITNESS FACTORY
Camí Ral, 39-41 Mataró
Tel. 937 575 900
www.gimnasiomataro.com