Divendres, 14 Juny 2013 10:44

Centre de Teràpies Naturals Soni Om: l’opció de la medicina tibetana

joomplu:660

Els tractamernts tibetans són encara força desconeguts a casa nostra.

Aquest tipus de teràpies i massatges alternatius tenen un nou centre a Mataró. Estan situats al Carrer Sant Francesc d’Assis, 26, al costat de la Plaça Santa Maria.Arribem al Centre i ens rep personalment la seva fundadora, la terapeuta Sònia Casacuberta, qui ha rebut de la mà de l’Associació Cultural de Medicines Holístiques Sun Dance i Medicines Asiàtiques Sholung, la formació de “Duramba”, en Medicina Tibetana.

joomplu:662

La medicina i els tractaments tibetans són encara força desconeguts a casa nostra. Ara, a Mataró, hi ha un centre on es pot gaudir dels tractaments de la tradició tibetana, Soni Om, amb tot tipus de teràpies.
Es tracta de confiar en aquesta ciència ancestral en la que es treballa per equilibrar els tres sistemes o humors. La medicina tibetana parteix de la necessitat d’equilibri entre aquestes tres energies, el vent –relacionat amb la circulació, la sang, els impulsos nerviosos i el pensament–, la bilis –relacionada amb el metabolisme, el fetge i la digestió– i la flema –relacionada amb l’estabilitat i estructura del cos.

A Soni Om ofereixen la possibilitat de fer un test que esbrinarà quin és l’humor que més destaca en la teva persona, així com el diagnòstic mèdic tibetà de cada persona. S’estudien els hàbits i dietes del pacient, els seus comportaments, el seu entorn, les seves emocions i a partir d’aquí s’apliquen els aprenentatges de la medicina tibetana per diagnosticar un tractament que permet que el malestar o malaltia remeti, en algunes ocasions, sense necessitat de píndoles o teràpies externes.

L’equip de Soni Om, està format per professionals de la salut, amb dilatada experiència i reconeguts professionalment, que treballen des del respecte i l’amor incondicional. D’aquesta manera ens podem acollir a una àmplia gamma de Teràpies i Massatges:

joomplu:661

· Diagnòstic Salut Medicina Tibetana

· Massatge Tibetà de Cap

· Massatge Equilibrador Tibetà

· Massatge Energètic Tibetà

· Quiromassatge Terapèutic

· Teràpies Energètiques; Reiki Usui i Pranic Healing.

· Flors de Bach

· Teràpia Corporal

 

SONI OM
c/ Sant Francesc d'Assís, 26 Mataró -
M 627 500 038 T 93 175 73 54
www.soniom.es