Dilluns, 03 Juny 2013 09:43

Els ajustaments quiropràctics i el càncer

joomplu:639

Els Ajustaments Quiropràctics promouen la resposta immune i el benestar, restaurant la salut vertebral i nutrint el Sistema Nerviós. Molts estudis ensenyen que té un impacte potent sobre la capacitat del cos de curar-se.

Un Quiropràctic cuida el Sistema Nerviós (Director d’orquesta dels músculs, ossos, tendons, glàndules i altres sistemes com el Sistema Immunitari) a través d’un tipus de manipulació molt específic per corregir i alinear la columna vertebral.
Molts pacients sota tractament per al càncer experimenten molts dolors. Un Ajustament Quiropràctic específic és un tractament no invasiu molt suau que ofereix un alleujament de la molèstia i una sensació de relaxació i benestar.

Com pot ajudar el tractament quiropràctic

A més a més dels dolors que senten els afectats de càncer, també es queixen de mals de cap i tensió degut a l’estrès. El Tractament Quiropràctic calma el Sistema Nerviós, el qual està en estreta relació amb la columna vertebral. El Sistema Nerviós és responsable de comunicar missatges físics i emocionals al cervell. Per això, el tractament Quiropràctic té un impacte en el dolor físic i les tensions però també té un efecte nutrient en la nostra ment i les nostres emocions.

joomplu:638

Tinc càncer, puc rebre ajustaments quiropràctics?

Una medicina natural i molt suau, els Ajustaments Quiropràctics són ideals per als pacients amb càncer. Aquí teniu casos en què no es recomana començar un Tractament Quiropràctic. Inclou malalties de la medul·la espinal, infeccions d’ossos, càncer dels ossos de les cervicals o fractures no solidificades de les cervicals altes. Si no estàs segur, consúlta-ho amb el teu Doctor en Quiropràctica que sempre mira per la teva seguretat i el teu benestar.

En alguns casos, el Doctor en Quiropràctica pot evitar algunes zones i treballar-ne d’altres. Pregunta-li abans de fer res.
Si tens càncer i vols rebre Tractament Quiropràctic és important que el teu oncòleg ho sàpiga i que transmeti la informació més recent al Doctor en Quiropràctica i que si el teu oncòleg ho vol pot parlar amb els dos del teu tractament per al teu benestar.
Recorda que el Tractament Quiropràctic mai té com a meta tractar, prevenir o curar el càncer encara que hi pot ajudar molt. La Quiropràctica és una medicina eficaç per optimitzar la Salut i augmentar la sensació de benestar.

El Dr Marc Bony fa 8 anys que és aquí a Mataró ajudant a gent amb artritis, mal d’esquena, migranyes, mal de coll, fibromiàlgia, neuràlgies i altres condicions. Utilitza ajustaments específics per corregir interferències als nervis i optimitzar la salut.

Centre Quiropràctic del Maresme
Camí de la Geganta, 115-entrlo.
1ª08302 - Mataró. Tl. 93 758 63 14
www.subluxacion.com / www.quiropracticacat1.blogspot.com