Dijous, 23 Mai 2013 14:29

Espai Med, un nou centre de salut a Mataró

joomplu:625

EspaiMed disposa de 6 consultes mèdiques equipades, amb servei de recepció i gestió d'agenda centralitzat.

EspaiMed Mataró és un nou centre de la salut que ofereix despatxos i serveis integrals perquè metges i altres professionals sanitaris, puguin exercir la seva activitat sense inversió inicial, i amb una reducció de despeses mensuals. El centre està ubicat al cor comercial de Mataró, al Carrer Argentona número 33, a peu de carrer. EspaiMed es va inaugurar a l’abril d’aquest any i ja compta amb professionals de diferents disciplines de la medicina, com ara podologia; psicologia infantil, juvenil, d’adults, especialitzada en trastorn del TDAH i teràpia gestalt; couching, fisioteràpia i quiromassatge; kinesiologia, pneumologia; traumatologia i cardiologia.

Les noves instal·lacions disposen de 3 plantes, amb 5 consultes i 1 sala polivalent, de 16 metres quadrats cada una, amb llum natural. També compta amb 3 sales d’espera, servei de recepció, gestió d’agenda i arxiu d’històries clíniques, entre d’altres funcions. Segons la gerent del centre, Marianela Catani, “l’objectiu és proporcionar un despatx mèdic al centre de Mataró, adaptat a les necessitats de cada professional”.

 

joomplu:626


Serveis a emprenedors de la salut
Una de les característiques d’aquest nou centre és la seva flexibilitat de lloguer d’oficines per hores, dies,, sense compromís de permanència o de contractació mínima. “Facilitem als nous professionals la instal·lació de la seva primera consulta mèdica, adaptada a les seves agendes, sense inversions, ni riscos”, comenta Catani.

ESPAI MED
Argentona, 33
08302, Mataró
Tel:
93 741 42 24
www.espaimedmataro.cat