Dijous, 28 Març 2013 12:55

Alaya, cuerpo y conciencia

joomplu:573

“Tenir salut emocional ens dóna qualitat de vida en molts sentits” Parlem amb la Catherine Hansen, Terapeuta

Afirmes que la salut emocional és la base de tot. Què vols dir amb això?
La salud a nivell general és l’estat òptim d’una persona, un estat de benestar i equilibri a nivell físic, emocional i mental. Investigant a fons l’origen del que ens passa, te n’adones que sempre hi ha un origen emocional. Les emocions afecten la nostra forma de pensar i quan un estat emocional negatiu s’instal·la dins nostre de forma permanent, això acaba afectant també la nostra salut física. Tot està relacionat.
I què ha de fer una persona per tenir una millor salut emocional?
Prendre consciència dels aspectes en els quals se sent insatisfeta i identificar, amb l’ajuda d’un professional, quins són els motius del seu malestar, físic, mental i emocional. Es tracta d’anar a buscar l’origen a la seva història i sanar l’emoció conflictiva que està a la base. Tenir salut emocional ens dóna qualitat de vida en molts sentits perquè un cop sanades les emocions, millora l’estat del nostre cos i de la nostra ment i això es nota després en tot el que fem. Es viu una veritable transformació.

Com acompanyes tu a les persones en aquest procés?
Si el que es vol és fer teràpia, a la primera visita recullo molta informació de la persona, li explico el que veig i li proposo una línia de treball. La meva especialitat és escoltar i observar amb molta atenció el que passa a la vida de la persona des de la visió de la Desprogramació Biològica, la psicogenealogia -les relacions familiars- i les memòries prenatals, i tirar dels fils que l’ajudaran a comprendre el sentit, a sanar i a trobar nous recursos personals. Si el que es vol és treballar des del cos, també ofereixo diferents tipus de massatges terapèutics i classes de consciència corporal.

“Convido tothom a que vingui a provar les nostres tècniques”.

 

Què li diries a les persones que troben que la teràpia és cara?
Invertir en la sanació d’un mateix és una molt bona inversió, perquè et dóna eines noves per afrontar qualsevol situació que estiguis vivint, és l’oportunitat per generar un canvi a les nostres vides. Més enllà d’això, cal saber que el món de la teràpia ha evolucionat molt. Les tècniques amb les que treballo obtenen molt bons resultats en un temps relativament curt i tenen un efecte durador.

La primera visita és gratuita. El teu primer massatge
per només 25 euros.

Tant en teràpia com en massatges, bons de
descompte molt bé de preu.

 

joomplu:574

Catherine Hansen
Terapeuta

C/Sant Francesc d’Assís, 26,
1er pis, Mataró
Tel. 616 488 300
c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.alayacyc.es