Divendres, 08 Març 2013 13:09

La màgia de la Keratina

joomplu:557

Després d’anys d’intensos maltractaments a les seves cabelleres, moltes dones -i uns quants homes, també- han fet una troballa que, per a molts, podria semblar un miracle.

Els tractaments capilars amb Keratina milloren notablement l’aparença del cabell. No es tracta, però, d’un allisat sinó d’un nou tractament que ofereix lluentor al cabell, fent-lo lluir llis i saludable. Tot, a través de la modificació de l’onda del cabell. Aquesta ‘meravellosa’ solució està causant furor arreu del món acabant amb l’odiat crespat en persones de qualsevol edat, a partir de l’adolescència i endavant.

"El teu cabell serà més manejable i
assecar-lo et portarà menys temps"

Tècnicament no es tracta d’un allisat, tampoc és una hidratació simple. Sinó que passeja entre tots dos procediments. El teu cabell serà més manejable i assecar-lo et portarà menys temps. Part de l’èxit d’aquesta nova opció cosmètica es deu al fet que ajuda a simplificar l’estil de vida doncs, una vegada aplicada, ja no és necessari col·locar altres productes al cabell. Això representa un estalvi, no només en diners, sinó també en temps la qual cosa és, d’alguna manera, alliberador.

joomplu:558

La keratina és una proteïna i, per tant, enforteix el cabell. Després del primer tractament que dura uns tres mesos, es pot realitzar aquesta aplicació mensualment. De fet, quan més tractament seguit es faci al principi, millors resultats s’obtindran a llarg termini.

Després de l’aplicació

 

joomplu:559

La Keratina va acompanyada d’unes normes molt importants a seguir en els dies posteriors a la seva aplicació per a que doni els resultats esperats:

•No rentar el cabell durant 3 o 4 dies després d’aplicat el producte per primera vegada.

•Durant aquest període no col·locar pinces ni res que pugui deixar una ona o marca.

•Utilitzar el xampú i condicionador recomanat.

•Evitar mullar molt el cabell en l’aigua de mar i en piscines, perquè aquestes, pels seus components, tendeixen a obrir la cutícula capil·lar.