Divendres, 08 Març 2013 12:46

El secret de la punta de diamant

joomplu:555

Una de les tècniques segures en qüestió de rejoveniment i que cada vegada és més buscada i preuada és la microdermoabrassió.

La Microdermoabrassió per puntes de diamant és un tractament exfoliant no invasiu de la pell que genera resultats de manera ràpida i que permet continuar amb les tasques habituals de manera immediata. Consisteix en l’afinament corni de la pell mitjançant una punta de diamant que, de forma controlada, procedeix a la eliminació de cèl·lules i la disminució de la profunditat i longitud del plec, arruga o cicatriu que estem tractant.

Amb aquesta tècnica es duu a terme una exfoliació de la pell que fomenta la regeneració cel·lular així com l’augment en la producció de colagen. És un mètode no invasiu i suau que evita els problemes de la pell esquerdada, pigmentació o vermellor que es produeix després del peeling químic. És ideal per a pells greixoses i també per disminuir arrugues d’expressió. La pell, amb aquest tractament, recupera el color i la textura de joventut.

Reafirmada i rejovenida

joomplu:556

Exfoliant la pell utilitzant puntes de diamant de diferents calibres activem una sèrie de processos que ajuden a fer front a l’envelliment de la pell, els punts negres i la hiperpigmentació, les cicatrius per acne, neteja superficial i profunda, l’hiperseborrea i l’hiperqueratosis.

Així, la microdermoabrassió activa la circulació sanguínia, les cèl·lules de l’epidermis, el peeling facial i corporal, elimina les taques menors del sol i l’embaràs, estries, arrugues, cicatrius menors. També pot servir per reduir la cel·lulitis, el codi de barres, les pells seborreiques, les seqüeles de la varicel·la i les callositats. Notarem millores cutànies.

 

"La microdermoabrassió és un tractament
exfoliant no invasiu amb resultats ràpids"


La pell millorarà de to, quedarà reafirmada, rejovenida, més suau i fresca. Aquests resultats es poden observar des de la primera aplicació i no és necessari temps de recuperació després del tractament, el que permet reincorporar-se immediatament a les tasques habituals.