Dijous, 09 Juny 2011 14:52

El Casal

joomplu:213

El popular Casal del carrer Bonaire, un local amb molta història a l'esquena que ara fa un parell de dècades porta la mateixa família, és un dels establiments clàssics del centre quan es tracta de fer reunions d'amics o sopars de grup. És un lloc amb un ambient agradable, alegre i acollidor, ideal per a trobades o reunions de qualsevol tipus, ja que hi podem trobar gent de qualsevol franja d'edat. Amb un tracte molt proper, ens hi trobarem com a casa i sempre saben satisfer el client segons les seves preferències.

Un dels seus punts forts són els entrepans de botifarres especials, cada setmana amb dues o tres varietats diferents, entre les que podem trobar la de bolets, roquefort, brie, calçots, formatge de cabra amb nous, escalivada, carbassó, parmesà o d'espinacs amb panses i pinyons, per exemple. Però la seva oferta no es limita només a la seva àmplia carta d'entrepans, ja que també tenen plats combinats -que la gent s'els pot fer a mida, igual que els entrepans-, una gran varietat d'amanides i plats per picar. Per altra banda ara tenen més de 30 referències de cerveses diferents, tant nacionals com internacionals.

joomplu:212

Entre setmana s'obre per encàrrec, sempre que es vulgui fer sopars de grup, aniversaris, comunions, batejos o qualsevol altre celebració. Tenen dues sales, la gran i una més petita, amb una capacitat total per unes 150 persones. Els dijous i diumenges, són els dies ideals per a reunions d'entitats i col·lectius diversos, ja que són més tranquils.

Botifarra negra amb ceba i formatge

joomplu:214

Un dels entrepans més populars del Casal és aquesta combinació de la botifarra negra amb formatge fos i ceba fregida, evidentment amb pa amb tomàquet, que sorprenentment ha desbancat entrepans que acostumen a ser els més demanats en altres establiments, com per exemple el llom amb formatge. Un altre dels més demanats és el de pollastre amb ceba i formatge, i les patates braves com a acompanyament també surten molt.

Pels que necessiten alguna cosa més per compartir o acompanyar, les croquetes de carn d'olla també tenen molt d'èxit.

 

Cervesa recomanada

Tenen una carta amb més de 30 referències de cerveses, i en aquest cas ens en recomanen una de catalana, la Epidor, que és la germana de la Moritz amb més cos i graduació.

 

C/ de Bonaire, 25, Mataró.

Tel. 93 755 15 61

Horari:

de dijous a diumenge de 18h a 00h, divendres i dissabte fins la 1h i diumenge fins les 23h.