Dimecres, 01 Juny 2011 15:19

Port Central

joomplu:199

El nou Port Central, amb una de les millors ofertes gastronòmiques del Port de Mataró, destaca per l'alt nivell d'atenció al client, cuidant el detall al màxim, amb un tracte personalitzat per fer que tothom s'hi trobi com a casa. La seva cuina és de mercat, sempre aprofitant els productes de temporada, procurant oferir el més fresc i de qualitat del mercat. Per exemple la carn és de primera qualitat, de Girona, amb uns "chuletons" espectaculars, peix fresc cada dia -llobarro, orada o escórpora, per exemple, que ens poden cuinar al forn, a la sal…- i verdura del Maresme.

Des de fa sis mesos trobem als fogons del Port Central al reputat xef Antonio Romero, que a part de la carta cada setmana canvia els seus suggeriments, adaptant-los als productes més frescos que els arriben. El bacallà és una de les especialitats de la casa, a la carta ja el trobem de tres maneres diferents i cada setmana el xef en suggereix una de nova. Un altre dels seus plats destacats són els eriçons de mar gratinats, i tenen una molt bona oferta de plats amb el foie com a protagonista, com per exemple el foie amb poma caramel·litzada i reducció d'Oporto. Els seus postres també són casolans, seguint en la línia de no utilitzar precuinats ni preparats.

joomplu:200

A part del seu local interior tenen una acollidora terrassa on podrem degustar la seva excel·lent oferta gastronòmica a l'aire lliure. S'ha de tenir en compte que el pàrquing és gratuït, i per tant no tindrem problemes d'aparcament. Per a qualsevol tipus de celebració també podem pactar amb ells un preu tancat, un menú de grup, segons les nostres preferències.

Bacallà amb salsa de gambes i marisc

joomplu:201

Preparació: Fem una salsa amb caps i closques de gambes, amb un sofregit de ceba i all i afegint fumet de peix, una mica de brandi i de vi blanc. Per altra banda fregim el morro de bacallà i saltegem les gambes i els escamarlans. Ho afegim a la salsa perquè faci xup-xup i a última hora hi posem els musclos i les cloïsses.

 

LA RECEPTA DEL xef

Ingredients

- 1 tros de morro de bacallà, d'uns 200 gr.

- escamarlans i gambes

- cloïsses i musclos

- ceba i all

- fumet de peix, brandi i vi blanc.

Vi recomanat:

L'Ángeles de Amaren, un vi negre de la DO Rioja que marida molt bé amb un peix com el bacallà.


Port de Mataró, local 21,

08301 Mataró.

Tel. 93 755 12 61

De dimarts a diumenge d'11h a 17h i de 20h a 00h.