Divendres, 27 Mai 2011 11:57

Cerveceria 100 Montaditos

joomplu:191

Al 2005 va obrir l'establiment de la franquícia Cerveceria 100 Montaditos de Mataró -un dels primers de Catalunya-, ubicat al Centre Comercial Mataró Parc, i des de fa uns mesos ha agafat les regnes del negoci un tercer gestor amb moltes ganes de fer coses noves per intentar consolidar la cultura andalusa de les tavernes de "montaditos". El concepte del 100 Montaditos és originari de Huelva, i

ntentant recuperar les tavernes de principis del segle XX amb il·luminació acollidora i menjar típic de la zona. Ens ofereix una manera de fer un àpat informal en un ambient distès i agradable, sense deixar de banda la qualitat.

Com el seu nom ens indica, tenen un centenar de "montaditos" que e

s reparteixen entre els clàssics, els que es fan amb pa de cereals, amb pa artesà i els "gourmet", que es fan amb el seu nou pa de coca. Una variada oferta gastronòmica amb productes típics de la dieta mediterrània de primera, oferint per tant una relació qualitat/preu excel·lent. El pa és sempre acabat de fer, i això li dóna temperatura al producte, millorant-ne el sabor. A més tots els plats vénen acompanyats de patates xips. Algunes de les darreres novetats són el "montadito" kebab, el de taco mexicà, el de "hot dog" o el de porc agredolç.

joomplu:192

Els dimecres té molt d'èxit la promoció Euromania, amb tot a 1€, excepte les amanides que són a 2€, amb la mateixa qualitat que els altres dies. Per altra banda cada dia hi ha la "Jarramania", promoció que deixa les gerres de cervesa a 1€ sempre que consumim un "montadito". També podem optar per una de les seves taules de 6 o 12, amb una selecció variada de la seva millor oferta. Als matins també tenen ofertes d'esmorzars, a 1,80€ i 2,50€ podent triar torrades de xapata de deu tipus diferents, i el preu varia segons si volem suc o no.

"Montadito Serranito"

joomplu:190

Preparació: Un dels "montaditos" estrella és el serranito, que combina excel·lents ingredients ibèrics amb el nou pa de coca, elaborat amb doble fermentació que li proporciona una molla suau i una crosta molt cruixent decorada amb un toc d'oli d'oliva. Un altre dels productes amb més èxit és el de pernil ibèric, que pot ser amb oli d'oliva, amb tomàquet natural o amb "salmorejo".

 

La Recepta del Xer

Ingredients

- Pa de coca

- pernil ibèric

- llom amb alls

- formatge ibèric

- tomàquet natural.

Cervesa recomanada:

Al 100 Montaditos cada dia podem demanar una gerra per 1€ en demanar un montadito.


Centre Comercial Mataró Parc, al costat dels cinemes

www.100montaditos.com

De dilluns a dijous de

10h a 23h, divendres

i dissabte de 10h a 24h

i diumenge d'11h a 23h.