Dijous, 24 Març 2011 12:53

Frankfurt Bar Mallorca

joomplu:43

El Bar Mallorca, un dels històrics del barri de Cerdanyola, porta 27 anys al servei dels seus clients i veïns, sempre sota la batuta de l’incombustible Miquel.

De fet fa un parell d’anys van celebrar el seu primer quart de segle amb una festa al carrer realment sonada, amb un èxit d’assistència rotund. El punt fort d’aquest establiment és l’atenció al client, ja que el seu servei és molt proper i personalitzat, i aquest és un dels secrets de la seva longevitat. La seva cuina ens ofereix des de plats combinats –amb una gran varietat per a tots els gustos– a tapes –”callos”, patates braves o “ensaladilla” russa, per exemple–, passant per entrepans freds i calents, i des de fa un parell de mesos s’han especialitzat en tot tipus d’entrepans de frankfurt.
Els caps de setmana també podem fer un dels seus esmorzars de forquilla, des de la vedella amb bolets a la botifarra amb mongetes, passant pel “rabo de toro”. Els dijous és el dia del client, en el que amb qualsevol entrepà la beguda va a càrrec de la casa, i per fomentar la fidelitat cada deu entrepans tindrem el següent gratis.

joomplu:347
Al seu establiment és la seu social de tres equips de dards, a part de ser el punt de trobada d’un club d’aficionats al món de les motos i dels veterans de la Llàntia, cosa que deixa entreveure l’ambient animat que s’hi viu sobretot els caps de setmana. També ofereixen la possibilitat de veure qualsevol partit de futbol, ja que disposen de Gol Televisió i també de Canal+, amb dos televisors que permeten visualitzar-ne fins i tot dos alhora. Per altra banda tenen un local annex per a qualsevol tipus de celebració com aniversaris, sopars de grup o trobades familiars, amb una capacitat de fins unes 40 persones.

Esmorzars de forquilla

joomplu:348

Els caps de setmana al Bar Mallorca podem començar el dia com cal fent el primer àpat del dia, que diuen que és el més important. Els seus esmorzars de forquilla ens garanteixen passar una bona estona al seu local gaudint d’un dels seus plats: mandonguilles amb sèpia, “rabo de toro”, vedella amb bolets o botifarra amb mongetes, entre d’altres.

joomplu:349

FRANKFURT BAR MALLORCA

C/ Burriac, 84, Mataró.
Tel. 93 799 29 56
Mov. 606 57 75 14
Horari: de dilluns a diumenge de 7 del matí a 12 de la nit