Dilluns, 01 Juliol 2013 15:19

Marcel. Al teu gust

joomplu:664

En una petita parada del rengle de la Plaça Gran, en Marcel –que havia estat cuiner al Cau Grillat– fa un mes que aporta una nova oferta, molt interessant tant per la qualitat com pel preu, de menjar per emportar.

D’aquí poc també tindrà taules en les que s’hi podrà menjar allà mateix, a més de poder-nos endur els seus productes cuinats per gaudir-los a casa. A més de les creps per enfornar, un altre dels punts forts d’en Marcel és el bacallà de qualitat, tant en forma de bunyols –podem comprar la massa per fer-los a casa o els bunyols ja cuits–, com de llom cuinat –amb samfaina, alls tendres, salsa romesco, a la taronja o amb carxofa, ou dur i espàrrecs, per exemple–, o de canelons de brandada.

joomplu:663

La carta és flexible, va canviant segons la temporada i les preferències dels clients, i ara amb l’arribada del bon temps hi trobem sopes fredes, com la de tomàquet amb alfàbrega i formatge de cabra o el “salmorejo”, entre d’altres. També fa lasanyes vegetals –de xampinyons amb carbassó o de salmó amb espinacs, per exemple–, cargols de mar amb salsa i garoines.
Amb els 7 metres quadrats dels que disposa, en Marcel fa tot el possible per oferir la màxima qualitat al millor preu possible, de manera que hi podem fer un àpat molt bo i saludable, apte per a totes les butxaques. Això ho aconsegueix especialitzant-se en pocs productes però garantint que satisfarà a tots els paladars. Per altra banda també fa creps dolces i salades al moment, per menjar allà mateix, amb una targeta de fidelització amb la que la desena serà gratuïta.

Creps gratinats

joomplu:665

Especialitat de la casa: El plat estrella són les creps salades preparades per enfornar, que tan sols s’han de gratinar i ja les tenim llestes per servir, amb propostes tan atractives com la de salmó amb espàrrecs verds i beixamel de salmó, la de ceps amb pollastre, la d’espàrrecs verds, carbassó, xampinyons, ceba i beixamel de tomàquet o la de pollastre amb formatge manxego i salsa de formatges, per tan sols 4€.

 

Beguda recomanada:

joomplu:666


La llimonada natural de la casa, una molt bona opció per refrescar-nos de forma sana.

Marcel. Al teu gust
Plaça Gran. Mataró.
Tel. 699 562 315
De dilluns a dissabte, de 9h a 21h.