Dilluns, 01 Juliol 2013 16:01

Pastisseries El Pilar: Més d’una dècada de dolços

joomplu:672

El Pilar és a Mataró un nom lligat al dolç. El nom de dues pastisseries i més de 300 m2 d’obrador envoltat de creativitat i imaginació, on s'elaboren els més exquisits productes de pa i brioxeria

Fins arribar a la línia d’or de la firma, en la qual podem trobar gran varietat de pastisseria amb sabors i colors que ens fan gaudir a la taula. El Pilar sempre ha volgut estar a l’abast de tothom i fer que els seus clients siguin únics, per això cada vegada i ara amb més intensitat, està obrint el seu ventall de productes tant a nivell de botiga, restaurants i servei de càtering, per oferir una possibilitat infinita de productes. Especialistes en pa, brioxeria, pastisseria dolça i salada, també té gelats artesans. La pastisseria també inclou servei d’encàrrecs personalitzats.

joomplu:674

A les botigues hi ha servei de degustació i cafeteria, serveis elaborats d’esmorzar, berenars i l’especialitat de les tasses de xocolata desfeta. Com a novetat, aquest any, es regalen ampolles de cava als clients més fidels: val la pena informar-se de com se’n pot aconseguir.

"Pastisseries El Pilar són specialistes en pa, brioxeria, xocolata i pastisseria dolça i salada"

Dins la gamma de productes podem degustar des de la pastisseria més tradicional a la línia més innovadora amb contrastos sorprenents. I, òbviament, hi trobarem les tradicionals coques de Sant Joan.
L’exclusivitat de la xocolata desfeta d’El Pilar es deu a tenir un obrador independent de xocolata, que a part de fer tota la col·lecció de bombons, torrons i mones de pasqua quan toca, porta a terme les idees personalitzades per fer que  el conjunt de textures, sabors, colors i disseny arribi als paladars més exquisits dels clients.

joomplu:673