Divendres, 01 Març 2013 11:56

Prunafresc.com

joomplu:534

Amb més de sis generacions de tradició, els agricultors de la família Pruna fan producció integrada a les Cinc Sènies de Mataró, respectant al màxim el medi ambient, la salut del productor i la del consumidor.

Lluiten contra les plagues amb productes naturals de residu zero o insectes depredadors, evitant productes químics-tòxics. Practiquen l’agricultura intensiva, alternant cultius de famílies diferents, per aconseguir bona productivitat i millor qualitat. Tenim tres vies per adquirir els seus excel·lents productes, des de casa a través de la seva botiga on-line –amb repartiment gratuït a Mataró, Argentona, Cabrera i Llavaneres–, a la seva finca “Can Pruna” de dilluns a divendres de 15h a 19h o des de fa poc temps a la nova botiga del carrer de Sant Pere, prop de la cantonada amb el carrer Hospital i el Camí Ral.

joomplu:535


A més dels seus productes collits directament dels seus camps, a Prunafresc també hi podem comprar les seves melmelades, samfaina, ceba caramel·litzada, pa artesà, ous i vi, tots els productes de proximitat i sense intermediaris. Podem triar els productes de forma individual, o deixar-nos guiar amb les caixes que ja vénen preparades, com la set­manal amb els millors productes de temporada, la indispensable –amb patates, cebes i alls–, o d’altres fins i tot per regalar, com l’assortit de melmelades o la caixa cítrica. Per altra banda, a la seva finca també hi practiquen l’aula activa, amb visites d’escoles i de grups d’un mínim de 10 persones, per tal que tant els nens com els grans puguin fer de pagès durant unes hores, enriquint-se amb les diverses activitats al camp relacionades amb l’agricultura. A Can Pruna ens faciliten tant l’alimentació saludable a casa, ja que si volem ens ho podem fer portar a cop de clic, com el coneixement de l’agricultura en primera persona, interactuant amb l’entorn. Aquest cap de setmana –16 i 17 de febrer– també els trobarem a la Fira de l’Arbre i la Natura, on fins i tot fan un hort al mig del parc.

Crema de coliflor i bistec amb ceba caramel·litzada

joomplu:536

Preparació: Bullir la coliflor sempre amb aigua que la cobreixi. Un cop cuita afegir-hi dos formatgets i triturar-ho, rectificant de sal. Passem per la planxa els bistecs tomba i tomba, i només quedarà ficar-lo en una safata al forn, amb la ceba caramel·litzada pel damunt, cinc minuts abans de servir-los.

Ingredients
- 1 coliflor
- 2 formatgets
- bistecs
- ceba caramel·litzada
e Prunafresc.

Vi recomanat:

joomplu:537

 

Un bon vi blanc, de Can Mora d’Agell.

Prunafresc.com
c/ de Sant Pere, 15. Mataró.
Tel. 661 406 843
De dilluns a dissabte de 8,30h a 13,30h i de 17,30 a 20,30h.
www.prunafresc.com