Dijous, 09 Juny 2011 16:55

Aliança Mataró

joomplu:237

Aliança Mataró: canvi d'adreça, mateixos serveis.

Aliança Mataró canvia d'adreça i des d'aquest mes de març la seva nova adreça és a la Plaça de les Tereses número 22 de Mataró. Es tracta del nou local que fa cantonada amb el Carrer Deu de Gener, situat en ple cor de la ciutat de Mataró. El canvi d'instal·lacion obeeix a la necessitat de les mútues de tenir una presència visual forta i especialment, com és aquest cas, en què una mútua està tan arrelada a la ciutat. Aliança Mataró no vol renunciar a la centralitat que sempre ha demostrat de forma històrica al llarg dels anys a la capital del Maresme.

Aliança Mataró sempre s'ha mantingut al centre de la ciutat, primer al Carrer de Lepanto, després al carrer Montserrat i també l'oficina comercial de La Rambla. No és que ara vagi gaire lluny però a les noves instal·lacions a més de ser més vistoses, la mútua pot renovar la seva oferta de serveis als associats.

joomplu:236

A partir d'ara, doncs, les oficines administratives i la raó social d'Aliança Mataró seran a la Plaça de les Tereses. Queda l'obra social i l'activitat de mecenatge al Casal l'Aliança, al Carrer de Bonaire número 25.

L'oferta d'Aliança Mataró

joomplu:238

Aliança Mataró manté tots els seus serveis com les assegurances de salut i personals amb la garantia de ser una mútua arrelada a la ciutat des de 1909. A més del seus serveis, manté la relació especial amb la ciutat que li dóna nom a través d'una important obra social al Casal l'Aliança, un dels equipaments més actius de la ciutat o organitzant titelles, circ o tallers extraescolars. A més patrocina el Futsal Mataró.