Dijous, 09 Juny 2011 16:45

Iludeco

joomplu:233

Iludeco: la botiga amb els millors preus en il·luminació, mobles, decoració i quadres.

A la Plaça d'Itàlia, al cor de la nova Mataró ha obert Iludeco, la botiga amb la millor oferta en il·luminació, mobles o decoració, una garantia a l'hora d'equipar i decorar el teu nou domicili o per ajudar-te a canviar allò que no et convenç de casa teva. Amb la garantia de fabricants amb és de 20 anys d'experiència, Iludeco importa i exporta material convertida en una botiga referencial.

joomplu:234

La seva principal característica són els preus competitius, que poden ser comparats amb altres establiments del sector que sempre guanyaran a l'hora de veure quin és el producte més barat. A Iludeco s'hi reuneixen en un ampli espai expositiu les millors ajudes per a la correcta decoració de casa teva. Mobles auxiliars, quadres de diferents estils pictòrics, complements, tot es pot trobar en una botiga que posa a disposició del comprador a més un servei d'assessorament expert en decoració i estalvi energètic.

També es pot contractar a Iludeco el servei d'instal·lació, o prescindir-ne si per preu o perquè s'és un manetes es prefereix no contractar-ho. Tot són facilitats per a la millor decoració de la llar possible.

400 metres quadrats

joomplu:235

El fort d'Iludeco és que en diferència amb d'altres establiments similars, al centre de la Plaça d'Itàlia hi ha ni més ni menys que 400 mentres quadrats d'exposició en els que el comprador pot comprovar de primera mà els productes. Res d'orientar-se per esbossos, ni imaginar-se productes empaquetats: a Iludeco pots conèixer i comprovar el material abans de comprar-lo, la millor de les garanties.