Dijous, 09 Juny 2011 16:34

Centre Auditiu Oliver

joomplu:230

Oliver, les millors instal·lacions i el millor material per atendre els problemes d’oïda. El nou centre auditiu de la Plaça de Cuba ofereix tota la gamma de productes Widex, els millors del mercat.

Els mataronins i mataronines que creuen tenir problemes d’oïda poden estar d’enhorabona. Solucionar aquests problemes està més a l’abast gràcies al nou Centre Auditiu Oliver, a la Plaça de Cuba número 2. Ens trobem davant un cas de noves instal·lacions i el millor material del mercat per atendre uns usuaris que, escollint Oliver, estaran posant-se en les millors mans.

Al Centre Auditiu Oliver es suma la capacitat d’adquirir a preu de cost els millors audiòfons del mercat de la marca Widex –punters en disseny estètic i qualitat sonora– amb tota una gamma de la mateixa marca d’accessoris com ara l’exclusiva gamma sense fils d’accessoris que faciliten el control remot dels audiòfons per atendre millor al telèfon mòbil, la televisió o la ràdio.

joomplu:231

A Oliver hi ha com a gran novetat una cambra d’audiometries de primer nivell, amb capacitat de fins a 3 persones, espaiosa i agradable i preparada per les audiometries pediàtriques per a infants. Alhora, hi ha un despatx condicionat per ajudes tècniques on provar tota la gamma de productes.
A Oliver s’ofereix, a més, la possibilitat de finançar les compres amb còmodes mensualitats exemptes d’interessos.

Revisió i obsequi

joomplu:232

El Centre Auditiu Oliver ofereix a tots els qui vagin a fer-se revisions auditives, no sols la gratuïtat de la mateixa adjuntat l’anunci del Tot Mataró del mateix centre sinó, a més, un obsequi. Es tracta que la gent guareixi la seva salut i aposti pel benestar revisant-se l’oïda, important a totes les edats i accessible en el millor centre auditiu.