Dijous, 09 Juny 2011 16:23

New Project Esthetic

joomplu:227

New Project, més que un centre d'estètica, sensacions de benestar i equilibri. L'establiment del Carrer del Parc ofereix una oferta integral i una atenció personalitzada.

New Project és un centre d'estètica que, pel seu disseny acurat i avantguardista sembla a l'abast de poques butxaques. Res més lluny de la realitat. El cert és que aquest establiment del Carrer del Parc constitueix una de les ofertes més ajustades de qualitat i preu del Maresme i ho fa amb una oferta integral a través de la qual el seu equip vol assegurar el benestar interior per tal de repercutir en la bellesa exterior dels usuaris. Tan fàcil i alhora tan difícil, New Project toca totes les tecles amb una oferta integral i personalitzada per a cada usuari. Tota l'oferta en estètica i terapèutica es pot trobar en aquest centre que abraça una oferta que va des dels tractaments més convencionals a, per exemple, rituals relaxants i massatges amb xocolata o pedres volcàniques.

joomplu:228

L'oferta de serveis de New Project relaciona dels de les clàssiques pedicures als tractaments anticel·lulítics, passant per peelings, tractaments de cosmètica per als dos sexes o programes desintoxicants depuratius. Amb tres anys d'experiència a la capital del Maresme, New Project és una aposta segura. Provin i vegin.

Packs especials

joomplu:229

Dins l'àmplia i assequible oferta del centre New Project destaquen tres packs especials a preu més ajustat per a situacions o ocasions especials. A més del pack per a nuvis i núvies, destaca en l'oferta l'abonament per afectades de fibromiàlgia i els massatges terapèutics que s'ofereixen com acord amb les empreses de transports.

 

New Project Esthetic

Carrer del Parc, 90

www.newprojectesthetic.com