Dijous, 09 Juny 2011 16:10

Media Markt

joomplu:224

Media Markt Mataró estrena una reforma integral i potencia la zona lúdica.

Als 5 anys de la seva obertura que va revolucionar l'oferta local, Media Markt Mataró ha canviat completament com a botiga i incorpora com a gran novetat els nous espais lúdics orientats a que el visitant pugui provar la darrera tecnologia.

Si fa dues setmanes o més que no entren a la botiga del complex Mataró Parc, val la pena tornar-hi. Està totalment renovada, els espais redistribuïts i sembla una botiga nova. L'àrea comercial s'adapta a la nova demanda de productes avançats tecnològicament i en l'esmentada zona lúdica els visitants podran comprovar la darrera tecnologia HD i 3D, una part de l'únic i impressionant mur expositiu amb els darrers models de televisors. Atenció perquè aquest espai és inèdit a Espanya, integra fins a 300 televisors.

joomplu:225

És la part més espectacular d'una reforma integral que afecta els més de 1.909 metres quadrats d'espai comercial de la botiga que sembla molt més espaiosa. La botiga també estrena el Power Service, una central de serveis, lliuraments, i instal·lacions, a més d'un 'córner' Apple amb tota la gamma de productes de la marca de la poma.

De les millors d'Espanya

joomplu:226

El Media Markt de Mataró és un dels centres de la marca més rendibles d'Espanya. Està entre les 3 botigues que més venen de Catalunya i entre les millors 8 de l'Estat Espanyol, sols precedida per centres a les grans capitals Barcelona i Madrid. Tota una demostració de la feina ben feta. Media Markt Mataró emplea 85 persones i arriba a registrar fins a 1,5 milions de visitants en un any. Xifres de rècord per a una botiga "que no és tonta".