Dijous, 09 Juny 2011 15:53

Casex

joomplu:221

Casex: cases dissenyades amb mentalitat de particular. Un nou tipus de vivenda arriba al Maresme de la mà de Casex.

Casex proposa la "llar definitiva", un habitatge distribuït amb mentalitat del particular, com si es construís sobre pla, que combina a la perfecció el disseny, la qualitat i la comoditat, tenint especial cura amb els petits detalls. Per tal d'obtenir la màxima comoditat, la construcció de l'habitatge es basa en semiplantes, minimitzant d'aquesta manera les escales i eliminant el passadissos. A més, Casex només treballa amb marques de primer nivell, aconseguint així la qualitat i disseny de la que se'n fan bandera.

joomplu:222

Els habitatges estan ideats amb l'objectiu de reunir perfectament els tres espais fonamentals d'una vivenda: la part de vivenda en sí, conformada per una gran suite de matrimoni de 50 metres quadrats, tres dormitoris, la cuina i garatge de dos a quatre places, l'espai d'oci, format per una àmplia sala d'estar destinada a l'oci familiar, i un espai independent pensat per a un despatx o un gimnàs, en funció de les necessitats de cadascú. Podent realitzar d'aquesta manera tota l'activitat vital a dins de la casa. Tot i això, les cases compten amb un jardí i una piscina opcional  per gaudir d'una primera i segona residència gràcies a les seves àmplies parcel·les.

Casex proposa un nou tipus de residència unifamiliar a gust del particular, de disseny, de gran qualitat, molt ben ubicada i pensada per satisfer les necessitats de tothom amb la màxima comoditat.

Can Vallmajó, a Dosrius i El Mirador, a Òrrius

joomplu:223

Casex té presència amb la seva oferta avançada d'habitatges de gran qualitat en dues promocions a la nostra comarca: a les urbanitzacions de Can Vallmajó, a Dosrius i El Mirador, a Òrrius. Els habitatges tenen de 270 a 350 m2, i per la seva optimització de l'espai, la quantia de metres útils gairebé es troba a la par. Els habitatges estan situats sobre grans parcel·les que oscil·len dels 400 als 1000 m2. A la web casex.es es poden contemplar imatges reals de les cases mostra d'aquestes promocions i són la plasmació del concepte de llar que promou aquesta empresa. Urbanitzacions amb tots els serveis, ben comunicades i unes cases majestuoses, amb jardí i piscina i ple de comoditats, talment com si hagués estat tot plantejat a voluntat del comprador, tot sempre pensat en el confort i el benestar del qui hi entri a viure. Si amb tot, és té en compte que la distribució és funcional i els acabats són de màxima qualitat, és difícil resistir-se a l'habitatge Casex.