Dijous, 09 Juny 2011 15:36

Carla Q

joomplu:220

Arriba al Centre de la nostra ciutat, Carla Q, la botiga oficial Swatch i Swarovski. Amb un mes d'experiència, la botiga incorpora tota la gamma de les marques.

El Centre de Mataró, un dels epicentres comercials de la capital del Maresme, compta des de fa un mes amb una botiga que representa una oferta fins ara inèdita. Carla Q, a la Rambla número 19, és la primera botiga oficial de dues marques de referència com Swatch i Swarovski en un local exclusiu amb totes les novetats i productes oficials d'ambdues marques de manera que s'hi poden trobar tots els productes de totes les col·leccions.

joomplu:219

Carla Q ha obert avalada per la llarga trajectòria comercial a la ciutat dels seus responsables. Ara, a la botiga, s'hi pot trobar tota la gamma dels cèlebres rellotges suïssos i dels complements de la marca del cigne, amb totes les connexions i novetats. Bones notícies pel comerç del Centre: vagin a Carla Q i gaudeixin de l'ampli ventall de complements de les dues marques.

2 marques, 2 públics

joomplu:218

Swatch i Swaraovski són dues marques de rellotges, complements i bisuteria per a dos públics marcadament diferents. La línia d'Swatch és jove, dinàmica i original i Swarovski més elegant i distintiu, una contrapartida més madura. Dues ofertes i dues marques pensades per a dos públics.