Dilluns, 18 Novembre 2013 15:51

Instruments amb garantia, de primera qualitat, als preus més baixos

joomplu:779

Tot tipus d’instruments, de la màxima qualitat i als preus més baixos del mercat.

 

 

Així de senzill es resumiria l’oferta d’Àudio Instruments Low Cost, la botiga oberta a la Riera de Figuera Major, una nova branca de l’empresa mataronina LKTR amb 15 anys de dedicació al so i a la música.

Àudio Instruments no és una botiga més, és un servei de venda que treballa directament amb fabricants, sense intermediaris, majoristes o importadors pel que et garanteix els millors preus del mercat. “Oferim tot tipus d’instruments en venda, una àmplia gamma pensada tant pel nen petit que es vol iniciar en tocar la guitarra, com pel professional que busca un producte molt concret i que sap que aquí el trobarà a un preu immillorable”, explica Joaquim Pigem.

joomplu:778

L’evolució de la demanda ha anat modulant l’àmplia oferta de la botiga a mesura que més gent confiava en els professionals de la botiga per a les seves compres. Ara tenen una àmplia oferta als preus més baixos possibles, i no sols d’instruments: un dels àmbits en els que està especialitzada la botiga és en la venda i lloguer d’equips complets d’àudio i il·luminació.

Servei personalitzat

joomplu:780

Darrera d’Àudio Instruments Low Cost i LKTR hi ha una empresa de 20 professionals dedicats al món de la música, tots músics i tècnics de so. D’aquesta manera, quan et poses en les seves mans estàs confiant la teva compra no sols en un servei que et garanteix el millor preu del mercat sinó, a més a més, en un servei personalitzat que t’assessora i t’acompanya, t’aconsella. “El fet de ser músics ens ajuda a poder aconsellar millor, a modular la nostra oferta i els nostres serveis. Ens agrada aconsellar i estar disponibles tot el dia per ser consultats. Treballem molt per internet i per a nosaltres és bàsic poder dir al client que hi som per resoldre dubtes o oferir opinions contrastades”, explica el responsable de la botiga.

Més enllà de la botiga detallista, l’empresa també té branques en el management, la representació i compta amb artistes, músics i fins i tot una orquestra pròpia. També té servei de gestoria enfocat al món de la música i l’espectacle i porta programacions de sales i teatres.

La garantia d’especialització en aquest àmbit és, doncs, important i és el que reforça la marca d’aquesta botiga. Els instruments que es poden comprar més barats te’ls estan venent i aconsellant persones d’àmplia dedicació al món de la música. És una garantia absoluta.

Àudio Instruments Low Cost
Riera Figuera Major, 43
audioinstrumentslowcost.com