Divendres, 20 Setembre 2013 12:38

Bufet Prieto: 20 anys d’experiència i nova oficina a Mataró

joomplu:724

El 1990 Jesús Prieto va fundar el Bufet Prieto d’advocats, tota una institució a Granollers que ara obre nova oficina a Mataró per ampliar la seva implementació al territori i oferir uns serveis més propers als seus clients maresmencs.

Són més de 20 anys d’experiència en el camp  de l’advocacia durant els quals la màxima dels professionals del Bufet sempre ha estat “poder-nos sentir orgullosos de ser advocats, treballant amb honradesa, lleialtat, rectitud, diligència i veracitat”, afirma Jesús Prieto, fundador d’aquest despatx.


Els serveis que ofereix el seu Bufet abracen diversos camps del dret. El Bufet l’integren 4 professionals però té una estructura adaptable segons volum i tipus de feina. Es divideix en tres seccions, la pròpia dedicada a l’advocacia, la dedicada a gestió de finques i patrimoni i una tercera dedicada a la intermediació immobiliària. El mateix Prieto és mestre en Dret Immobiliari tot i que el seu despatx també és especialista en tot tipus d’àmbits legals: el civil, el penal, el processal, de circulació i responsabilitat civil, familiar i matrimonial o, molt important avui en dia, dret hipotecari i bancari.

Compromís ètic

“Ens devem al codi deontològic i als nostres clients, el que la gent demana a un advocat, el que se li demana és responsabilitat i professionalitat i això és exactament el que nosaltres oferim. Que el client noti que paga els honoraris justos pel servei que rep. La professionalitat i l’ètica és el que proporciona confiança entre advocat i client”, assegura Jesús Prieto.

Al llarg de la seva trajectòria, el Bufet ha resolt prop de 3.000 casos sempre des d’aquests preceptes de professionalitat. “Ara arribem a Mataró per renovar aquest compromís amb els clients i per fer extensible a tota la zona del Maresme la nostra oferta de serveis” explica Prieto. El Bufet actua en tota l’àrea metropolitana.


joomplu:725

En temps de molta activitat judicial al voltant de productes bancaris i hipotecaris, Bufet Prieto té un advocat especialitzat en aquest àmbit. “S’estan resolent molts casos a favor dels clients en àmbits com la comercialització de productes financers com les preferents o tot el que serien clàusules abusives en l’àmbit hipotecari”, s’explica Prieto.

Si es necessita el servei d’un bufet proper, de llarga trajectòria i fiable, Prieto és una opció clara per resoldre legalment casos esporàdics o  gestionar el dia a dia d’empreses o negocis.

BUFET JESUS PRIETO
Mataró: Pº Callao, s/n, Port de Mataró, local 23. 08301
Granollers: Anselm Clavé 38. 1º. 08401
Tel. 938 704 558  •  F. 938 600 749
www.bufetprieto.com  •  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.