Divendres, 20 Setembre 2013 12:05

Widex Dream i my.widex.com, noves eines contra la sordesa

joomplu:722

Des de fa anys, l’empresa danesa Widex ha estat pionera en el desenvolupament de noves eines per trobar l’ajust ideal de l’audiòfon el més ràpidament possible. Ara, Widex presenta la nova família d’audiòfons de gamma alta, Dream, uns audiòfons amb una qualitat de so mai vista fins ara en el món de l’acústica.

Acompanyant la gamma Dream, Widex també ha presentat una innovadora pàgina web completament personalitzada i molt fàcil d’utilitzar. En ella, l’usuari dels audiòfons Dream podrà registrar-se quan li entreguin els seus nous audiòfons i on trobarà tota la informació de manteniment i d’ús del seu model exacte d’audiòfons. El més nou d’aquest web és que l’usuari podrà respondre a un qüestionari individualitzat de satisfacció dels seus audiòfons, des de casa, amb comoditat, i tot el temps necessari.

joomplu:723

El seu audioprotesista tindrà, llavors, accés a aquest qüestionari des del gabinet d’adaptació. D’aquesta manera, quan el pacient torni a la consulta per fer la revisió, estaran molt més clars els problemes que han pogut aparèixer i es podran solucionar de manera ràpida i eficient, aconseguint una major satisfacció en l’ús dels audiòfons.
Qualsevol audiòfon pot millorar la teva audició però un d’especial aspira a donar-te un so real. Amb eines com aquestes, aquest objectiu cada cop és més a prop.


Xavier Oliver
Audioprotesista del Centre Oficial Widex-Oliver

Centre Auditiu de Mataró.