Dilluns, 16 Setembre 2013 09:48

Nous mitjons d’handbol “Made in Mataró”

joomplu:693

Fa pocs mesos que han vist a la llum a Mataró els Handball Socks, una nova gamma de mitjons de la marca mataronina Enforma, pensats i dissenyats per a tots els practicants de l’Handbol.

Es tracta d’uns mitjons de gran transpiració fabricats aquí a casa nostra per una empresa amb una llarga experiència (heretant la tradició familiar de Mitjons Molfort’s), i teixits amb materials d’alta qualitat.

joomplu:694

Una de les novetats que presenten els Handball Socks són la seva àmplia gamma de colors disponibles, per a tothom que vulgui fugir dels típics mit­jons blancs, així com la possibilitat que els clubs puguin fer una comanda de mitjons personalitzats amb els seus colors i escut. D’aquesta manera els clubs poden completar l’equipació dels seus equips amb uns originals mitjons de qualitat, aconseguint un producte ideal per a vendre a tots els socis, aficionats, familiars, públic… fent campanyes que els ajudin a poder cobrir els seus pressupostos.

A la pàgina web d’aquest projecte, www.handballsocks.com, es poden veure les diferents gammes existents que consten de mitjons d’handbol, mitjons curts per combinar amb els compressius i properament mitjons d’handbol Platja. La secció “estrella” de l’espai web, però, és l’espai on cadascú pot visualitzar com serien els seus mitjons, i després, si vol, demanar-ne pressupost.