Dilluns, 16 Setembre 2013 07:35

Civit: el nom propi de les pintures de casa nostra

joomplu:686

Pintures Civit és una empresa familiar fundada per Antoni Civit i Argilaga que, l’any 1947, converteix la botiga de queviures en botiga de pintures.

De seguida se’n fa càrrec l’Antoni Civit i Batlle que de mica en mica fa, d’aquella botiga de pintura a granel, una empresa de venda de pintures a l’engròs.

Als anys 70, juntament amb altres majoristes funden el grup Espàtula. El primer grup de compres de pintura i decoració de Catalunya.

Als anys 80 es crea la fàbrica de pintures PERTONS, que dóna una forta empenta a l’empresa.

joomplu:688

Als anys 90 el grup Espàtula entra dins el grup PYMA, d’àmbit estatal aconseguint els millors productes als millors preus com els que avui pot oferir:
Pintura plàstica mat: per a parets i sostres d’interior, molt cobrent, i fàcil d’aplicar.
Olis per teka: Revitalitzadora barreja a base d’Oli de Tung i altres extractes oliosos vegetals que ofereixen resistència a les fustes exposades a la intempèrie. Aporta un bonic acabat natural i alta protecció solar amb filtres UV.
Llevataques: A causa de les seves propietats s’utilitzarà en el camp de la decoració per eliminar les taques de les parets, procedents d’humitats (goteres, capil·laritat) o fums.
Esmalt Sintètic brillant: de màxima qualitat per a la decoració. Pensat especialment per al pintat de materials com ferro, fusta, així com tot tipus de suports adequadament tractats, segellats i preparats.

joomplu:687