Dilluns, 15 Juliol 2013 10:30

Alaguait Disseny: Moda dissenyada i feta a casa

joomplu:682

La moda dissenyada i feta a casa nostra, amb dissenyadors maresmencs i tot el procés fet a Catalunya, fins i tot seguint la filosofia del quilòmetre 0, és el leimotiv de dos mataronins que s’han llançat al terreny emprenedor de la mà d’Alaguait Disseny.

Qui són Alaguait Disseny?

joomplu:683

Alaguait és un equip de dissenyadors/es de roba i complements que elaboren les seves peces a Catalunya. Compten amb un equip de disseny obert, on s’hi incorporen noves propostes de forma constant i on la diversitat n’és la característica principal.

La producció és artesanal i les peces exclusives, ja que formen part de petites sèries. Aposten pel comerç de proximitat i organitzen esdeveniments arreu del territori per vendre els seus productes.

Volen fugir del concepte de roba de les grans multinacionals on la qualitat sovint se’n ressenteix. D’entre totes les marques n’hi ha quatre mataronines: Mici, Miss Hyde, Proyecto G i Núria Calsapeu. La resta de creadors provenen del Maresme i d’altres indrets de Barcelona, però tots comparteixen protagonisme a l’Alaguait Disseny.

joomplu:684

Val la pena entrar a la web de l’empresa alaguaitdisseny.com per estar el dia dels dissenys i també de les activitats que Alaguait va organitzant. En aquest sentit, per exemple, aquest diumenge dia 14 de juliol hi haurà una Showroom al Carrer Jaume I número 16 de Mataró.

Val la pena seguir-los la pista!

Alaguait Disseny
www.alaguaitdisseny.com // Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.