Dijous, 06 Juny 2013 16:22

Eco-Efficient: El Punt de Servei més ràpid i resolutiu

joomplu:643

El grup Eco-Efficient neix l’any 2009 de la mà d’empreses consolidades en el sector d’instal.lacions amb més de 25 anys d’experiència

L'any 2011 va obrir un punt de servei d’Endesa que trobarem al Carrer de Jacint Verdaguer, 47 de Mataró. Un punt de servei que destaca per l’eficiència en el seu tracte i la rapidesa d’atenció, que en base a un equip humà plenament capacitat resol qualsevol tipus de problemes o gestió en temps rècord. Eco Efficient és la referència a Mataró pel que fa a l’atenció al client d’Endesa, manteniments, instal·lacions i reparacions, posant a disposició de particulars i empreses una oficina de 300 metres quadrats i personal plenament qualificat.

“Nosaltres portem molts anys en el sector i amb aquesta oficina tanquem el cercle de l’atenció i instal·lacions, ajudem de forma integral en qualsevol pas o procés que s’hagi de fer, des de serveis de manteniment i reparació de calderes de gas fins a instal·lacions d’electricitat, climatització, fontaneria, tractaments d’aigua i energies renovables, tant per a empreses com a particulars. Ho fem tot i ho podem fer amb garanties” explica Emili Torres, un dels socis de l’empresa.

joomplu:644

L’any 2011 Eco-Efficient va rebre un reconeixement de l’Ajuntament de Mataró per les bones pràctiques de cooperació empresarial.
Actualment Eco-Efficient és l’únic punt de servei d’Endesa a Mataró i partint d’aquesta condició està creixent com a empresa. “Partim d’una relació qualitat-preu molt elevada i donem proximitat i eficiència, transmetem que hi som i que podem resoldre qualsevol problema o entrebanc. Nosaltres donem la cara, això és important perquè la gent veu que hi ha un lloc on poden ser atesos per les mateixes persones que entren a casa seva i que no són atesos per desconeguts. És una empresa que respon, que ho fa amb molt de gust, perquè considerem que el més importat és que el client quedi satisfet amb la nostra feina, de forma que ens recomani com els seus gestors energètics”, explica Pere Marchán, l’altre soci d’Eco-Efficient.

És en aquest àmbit que cal entendre l’expansió de l’empresa que es va donant a conèixer com una marca segura, una empresa fiable d’atenció al client d’Endesa, manteniments, instal·lacions i reparacions. El seu principal compromís és millorar cada dia més, oferint un tracte exclusiu per resoldre de manera àgil i eficaç totes les gestions, sense llarges esperes i amb un ampli horari d’atenció al públic. Aquesta atenció personalitzada és la gran virtut del Punt de Servei.

L’empresa instal·ladora amb totes les garanties a Mataró té un nom clar: Eco-efficient.

joomplu:645